Magne løfter trelastavdelingene

2023-03-25

Inntil nylig hadde Magne tittelen butikkutvikler på visittkortet sitt, men nå står det ingenting. Likevel - han gjør mer enn noen gang for å fremme Byggvell-butikkene våre!

Nå bistår han avdelingene med ulike forbedringsprosesser, prøver å optimalisere vareflyten og jobber for å skape et godt samarbeid internt. Etter hvert er målet å sette opp kampanjer, gjennomføre disse og skape enda større engasjement rundt privatsalg. Så har han én kjepphest: Løfte trelastavdelingene

– Vi har tradisjonelt kalt disse lager, men det er butikk. Vi skal skifte fokus fra lager til butikk, sier Magne.

Selv har han lang erfaring bra bransjen, spesielt fra Coop-systemet der han var med på å bygge ut nye avdelinger. I tillegg ligger det i blodet. Farfaren var leder på Orre Handelslag, mens faren Lars Arvid har vært direktør på Madla Handelslag i en årrekke

– Egentlig er jeg vokst opp med butikkdrift og brukte alle skoleferier siden jeg var liten i butikk. Nå ser jeg muligheter overalt, og er nok litt miljøskadet, sier han og ler.Fritidsproblemer har han ikke med kone og små barn, og stor interesse for bil og motor. I tillegg står traktorpulling høyt på interesselisten.

– Jeg har skrudd på alt av biler og traktorer siden jeg var liten, og hadde en gammel Mercedes Benz Coupè som jeg solgte med tungt hjerte i 2016.

Vi er i alle fall glade for at du er med og løfter oss til nye høyder Magne!