Vi tilbyr

Overflatebehandling
Ferdig beisede materialer

I vårt miljøvennlige beiseanlegg tilbyr vi ferdig beisede materialer i trendsettende farger. Beisen er vannbasert og miljøvennlig, og påføres i 3 trinn. Når vi leverer materialene, er de klare til å settes på bygget, og det eneste kunden trenger å gjøre er å sluttbehandle dem. Vår overflatebehandling sikrer kledningen mot råte, sopp og klimapåvirkninger over lang tid, og gir lengre holdbarhet.

Kontakt
Høvel
  • Vi produserer alt fra lekter, konstruksjonsvirke, terrassebord, rupanel til kledning. Vi kjøper inn råvarene/høvellast fra foretrukne leverandører.
  • Vi ønsker å produsere mest mulig kledning.
  • Vi kan også lage spesialprofiler. Har avtaler med de ledende fresleverandørene i Norge på freser og rille-stål. Dette gjør at vi kan lage spesialprofiler med kort leveringstid.
  • Vi kan levere til store prosjekter og ned til det aller minste.
  • Priser og profiler avtales på forhånd i samarbeid med kunde.
Kontakt
Slik gjør du:
  1. Send oss målsatt tegning i 1:1, eller prøvebit
  2. Opplys antall meter eller kvadratmeter
  3. Opplys om treslag og om ru eller glatt forside
  4. Velg mellom ubehandlet, råtebeskyttels, grunning og/eller mellomstrøk.
  5. Vi sender tilbud med pris og leveringstid
Precut
Vår precut-avdeling kapper etter tegninger

Vi kapper hus, hytter, flermannsboliger, garasjer og andre bygninger etter tegninger. I 2013 bygget vi et helt nytt precut-anlegg. Anlegget består av nye merkebenker og stegforsterkningsrigg for I-bjelker. Vi har en unik måte og tilskjære I-bjelker på. Bjelkene og sperrene blir stegforsterket etter anvisning fra produsent før de blir tilskjært.

Impregnering
Vi er en del av Norsk Impregneringskontroll

Trykkimpregnert trevirke er beskyttet mot råte- og insektangrep og har betydelig lengre levetid enn uimpregnert trevirke. Dette forutsetter at trykkimpregneringen er foretatt forskriftsmessig, etter godkjente metoder og med godkjente impregneringsmidler. Gjennom Nordisk Trebeskyttelsesråd (NTR) samordnes kontrollens bestemmelser i de nordiske land i NTR-dokument nr. 3 “Nordiske regler for kvalitetskontroll av impregnert tre". Norsk Impregneringskontroll (NIK) er en frivillig kontrollordning som arbeider for å sikre høy kvalitet på trykkimpregnert tre i Norge.

TRANSPORT
Effektiv leveranse i samarbeid med Telhaug Transport


Vi tilbyr transport med topp moderne biler – fast innleid fra Telhaug Transport. Disse har kjørt for oss i mange år, og våre kunder er meget godt fornøyde med den servicen de får fra dyktige og serviceinnstilte sjåfører. De sorte vogntogene er godt synlige i trafikken på sør- og vestlandet.

Kontakt
Kjøreruter

Våre kjøreruter går daglig i Agder og Rogaland. Vi disponerer 10-15 biler i vårt selskap, som daglig er på veiene. Vi kan derfor levere i hele Sør-Norge til fornuftige priser.

Kraning

Våre lastebiler er alle utrustet med henblikk på byggeplass leveringer. Kranutstyret er tilpasset leveringer av tunge løft inn på bjelkelag, og ellers så godt det lar seg gjøre for at det skal være enkelt å ta pakken i bruk.

Effektiv leveranse

For å yte vår beste service med rask og effektiv leveranse til byggeplasser, kan vi tilby transport med topp moderne biler – fast innleid fra Telhaug Transport.

TEKNISKE TJENESTER
Vi tilbyr tekniske tjenester der vi tegner precut-underlag i samarbeid med deg som kunde

Vårt skreddersydde tegneprogram sikrer god kvalitet og kontroll på prosjektene. Før produksjon sendes underlagene til kunden for godkjenning sammen med en enkel ordrebekreftelse og en 3D-modell. Ved bruk av takstoler vil disse bli tegnet inn på underlaget, vist i 3D, og sendt for godkjenning.