Panorama_out

Om Oss

I dag er Birkeland Bruk AS en moderne bedrift med variert virksomhet, som gir et bredt tilbud av trelast og byggevarer til det profesjonelle  byggemarkedet. Hovedbasen vår er i Kvås i Lyngdal, i nordre del av Lyngdal kommune, på grensen til Hægebostad. Her skjer forskjellige typer produksjon, og her finnes hovedlageret vi distribuerer byggeplass-leveringer fra.
 
Inntil for få år siden drev vi både sagbruk og høvleri. I 2002 ble produksjonen av skurtømmer lagt ned til fordel for et nytt, moderne og større høvleri. I de seneste årene har vi også utvidet med impregneringsanlegg, beise og precut anlegg. Dette har vi gjort for å tilby stadig flere produkter til markedet. Dette har våre kunder satt pris på.
 
Totalt er vi ca 105 ansatte i konsernet, som gjør vårt ytterste for at kundene våre skal være fornøyde. Vi setter vår ære inn på total kvalitet, og skal være en pålitelig leverandør av trelast og byggevarer med høy kvalitet, og til konkurransedyktige priser. Total kvalitet innbefatter god service i alle ledd, samt rask og pålitelig levering til byggeplassen.
 
Konsernet omfatter også 7 byggevarebutikker lokalisert i området Vennesla v/Kristiansand til Sola i Rogaland. Hovedadministrasjonen er lokalisert  i Byggvell butikken, som ligger i Handelsparken på Rom i Lyngdal.