Forsidebilde7

Transport

De sorte vogntogene er godt synlige i trafikken på sør- og vestlandet. Våre mange sjåfører er genuint opptatt av leveringstider og service.

For å yte vår beste service med rask og effektiv leveranse til byggeplasser, kan vi tilby transport med topp moderne biler. I tillegg til våre egne lastebiler, leier vi inn faste biler fra velrenommerte firmaer. Disse har kjørt for oss i mange år, og våre kunder er meget godt fornøyde med den service de får fra dyktige og serviceinnstilte sjåfører.
 

Kjøreruter


Våre kjøreruter går daglig i Agder og Rogaland. 

Vi disponerer 10-15 biler i vårt selskap, som daglig er på veiene. Vi kan derfor levere i hele Sør-Norge til fornuftige priser.
 

Kraning


Våre lastebiler er alle utrustet med henblikk på byggeplass leveringer. Kranutstyret er tilpasset leveringer av tunge løft inn på bjelkelag, og ellers så godt det lar seg gjøre for at det skal være enkelt å ta pakken i bruk. Sjåførene skal i størst mulig grad forespørre dere som kunde i forkant, slik ar varene blir levert der som dere ønsker. Vi tar også heiseoppdrag hos dere som kunde. Dersom dette kan gjøres uten for store forsinkelser på ruta gjøres dette umiddelbart.
 

Transportkontor


Dersom du har spørsmål om våre transporttjenester, ta kontakt med oss på telefon 38 33 33 33.
 

Transportgaranti


For å yte vår beste service med rask og effektiv leveranse til byggeplasser, kan vi tilby transport med topp moderne biler. Vi leier inn faste biler fra velrenommerte firmaer. 

Våre lastebiler er alle utrustet med henblikk på byggeplass leveringer. Kranutstyret er tilpasset leveringer av tunge løft inn på bjelkelag, og ellers så godt det lar seg gjøre for at det skal være enkelt å ta pakken i bruk. 

Våre sjåfører skal i størst mulig grad forespørre dere som kunder i forkant, slik ar varene blir levert  som dere ønsker. Vi tar også heiseoppdrag hos dere til selvkost. Dersom dette kan gjøres uten for store forsinkelser på ruta gjøres dette umiddelbart.