Ny salgsdirektør

2023-06-30

Han er utdannet byggmester, har drevet for seg selv tilbake i tid og kan skilte med nesten 28 års erfaring innen salg til byggebransjen. Nå har Bjørn startet som salgsdirektør hos oss!

– Når du nærmer deg 60 så er det fint å prøve noe nytt. Jeg har stor tro på at min erfaring kan komme godt til nytte her, og kompetansen får en større påvirkning og innflytelse, sier Bjørn.

Han har kun vært her i cirka to uker, men er allerede godt i gang. Han har laget en liste med oppgaver som må løses eller forenkles. I tillegg skal han en rundtur til alle avdelingene.

– Vi må lage en enklere hverdag og ikke glemme at det er salg vi lever av. Derfor handler det om å gi spydspissene våre de nødvendige verktøyene slik at de kan jobbe tett sammen med kundene.

I helgene drar han og samboeren som regel til Hardanger der han har et landsted på 11 mål. Her er det syv gamle bygninger som skal holdes i stand.

– For meg er det en kombinert arbeidsleir og terapi. Jeg elsker jobbe med forbedringer, og så vet jeg at jeg aldri blir ferdig, sier han med et smil.

I tillegg blir det en del hjortejakt på høsten.

– Hver helg. Skal du ha kjøtt i fryseren må du være med!

For oss ga jakten på deg resultater – velkommen om bord Bjørn!